DefiSign Utomhusskåp 210

Inom DefiSign sortimentet finns även ett låsbart utomhusskåp tillgängligt; DefiSign utomhusskåp 210. Detta robusta skåp kombinerar hållbarhet med lagom vikt. Detta gör att det kan monteras på vilken vägg som helst. Skåpet är gjort av ABS och det flexibla locket är av polykarbonat. Dessa material är bland annat kända från bilindustrin. Polykarbonat används till exempel vid tillverkning av billyktor och ABS vid tillverkning av stötdämpare.

DefiSign Utomhusskåp är utrustat med en temperaturregulator, ett ljudlarm och dag/natt belysning. Kortfattat, DefiSign utomhusskåp 210 är ett avancerat låsbart väggskåp och tack vare sin robusta egenskap är den tålig mot skada.

Placering

Även fast DefiSign utomhusskåp 210 är utrustat med en ventilationsmekanism, är det ändå viktigt att installera skåpet på ett skuggigt ställe. Ventilationssystemet motverkar allt för höga temperaturer, men det fungerar inte som ett kylelement. Det betyder att batteriets livslängd kan bli betydligt kortare vid exponering i direkt starkt solljus. Det är dessutom troligt att gelen på elektroderna torkar ut snabbare, vilket kan leda till en mindre noggran mätning av hjärtrytmen vid hjärt-lungräddningen. För att aktivera temperaturregulatorn, är det viktigt att DefiSign utomhusskåpet ansluts till växelström. Om ni inte har den praktiska gör-det-själv förmågan rekommenderas det att låta en installatör sköta placeringen.

Funktioner

• Högt ljudlarm på 105dB Larmet går igång när skåpdörren forceras.
• LED-ljus Skåpet är utrustat med flera LED-ljus, så att facket där hjärtstartaren sitter alltid är belyst. Denna belysningen reguleras av en inbyggd ljussensor.
• Ventilationsmekanism DefiSign utomhusskåpet 210 har en ventilationsmekanism som ser till att temperaturen inte blir för hög.
• Värmeelement Skåpet har även ett värmeelement som är kopplat till en termometer. När temperaturen sänker för mycket, aktiveras elementet automatiskt.
• Lås Detta skåp är inställt met ett lösenord som man behöver för att kunna öppna det.

Storlek

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm
Vikt= 3,5 kg

Garanti

DefiSign utomhusskåpet 210 levereras med en standard fabriksgaranti på 2 år.

Din beställning innehåller:

• DefiSign Utomhusskåp 210
• Transformator
• Bruksanvisning

Obs: Transformatorns ledningar och monteringsverktyg ingår inte i beställningen.