DefiSign Hjärtstartare Skyddsskåp 100

Detta robusta DefiSign Hjärtstartare Skyddsskåpet 100 kombinerar hållbarheten med en lagom vikt. Mycket bekvämt, vilket gör att det kan monteras på vilken vägg som helst. Skåpet är gjort av ABS och det flexibla locket är av polykarbonat. Dessa material är bland annat kända från bilindustrin. Polykarbonat används till exempel vid tillverkning av billyktor och ABS vid tillverkning av stötdämpare.

Skåpet är utrustat med ett ljudlarm och ljusbelysning.

Kortfattat, robuste skåp, som kan monteras var som helst inomhus!

Den bästa placeringen

För att se till att din hjärtstartare är så tillgänglig som möjligt, skulle det vara bäst att placera väggskåpet på ett centralt plats inom ditt företag eller organisation. Skåpet kan enkelt monteras på väggen med tre skruvar.

När man har placerat dem levererade D-cell batterierna, kommer larmet och varningslampan aktiveras. Man kan kontrollera detta med led ljuset som ska blinka rött.

Efter placeringen av hjärtstartaren i skåpet kan skåpet tätatas. Genom denna tätning kan du enkelt kontrollera om skåpet har öppnats.

Fullmatad med funktioner

DefiSign Hjärtstartare Skyddskåp 100 har ett högt ljudlarm på 105dB. Larmet går igång när skåpdörren forceras.

Skåpet är utrustat med fler LED-ljus.

När det inte finns tillräckligt dagsljus, kommer ett vitt LED-ljus blinka. Tack vare den möjligheten kan skåpet även i mörker lätt hittas.

Obs: Detta skåp är inte utrustat med en värme- eller ventilationsmekanism, så det är därför inte lämpligt för utomhusplacering.

Storlek

H = 423 mm, L = 388 mm D = 201 mm, Vikt = 3,5 kg

Garanti

DefiSign Hjärtstartare Skyddsskåp 100 levereras med en fabriksgaranti på 2 år.

Vad ingår i din beställning?

  • DefiSign Hjärtstartare Skyddsskåp 100
  • D-cell batterier
  • Bruksanvisning