DefiSign hjärtstartare utomhusskåp 200

Inom det DefiSign sortimentet finns även ett utomhusskåp tillgängligt; DefiSign Utomhusskåp Standard. Detta robusta skåp är tåligt utan att väga för mycket, vilket gör att det kan monteras på vilken vägg som helst. Skåpet är gjort av ABS och det flexibla locket är av polykarbonat. Dessa material är bland annat kända från bilindustrin. Polykarbonat används till exempel vid tillverkning av billyktor och ABS vid tillverkning av stötdämpare.
DefiSign Utomhusskåp är utrustat med en temperaturregulator, ett ljudlarm och dag/natt belysning.

Placering

Även fast DefiSign utomhusskåpet är utrustat med en ventilationsmekanism, är det ändå viktigt att installera skåpet på ett skuggigt ställe. Ventilationssystemet motverkar allt för höga temperaturer, men det fungerar inte som ett kylelement. Det betyder att batteriets livslängd kan bli betydligt kortare vid exponering i direkt starkt solljus. Det är dessutom troligt att gelen på elektroderna torkar ut snabbare, vilket kan leda till en mindre noggran mätning av hjärtrytmen vid hjärt-lungräddningen. För att aktivera temperaturregulatorn, är det viktigt att DefiSign utomhusskåpet ansluts till växelström. Det rekommenderas att låta en installatör sköta placeringen.

Funktioner

• Högt ljudlarm på 105dB. Larmet går igång när skåpdörren forceras.
• LED-ljus Skåpet är utrustat med flera LED-ljus, så att facket där hjärtstartaren sitter alltid är belyst. Denna belysningen reguleras av en inbyggd ljussensor.
• Ventilationsmekanism DefiSign utomhusskåpet har en ventilationsmekanism som ser till att temperaturen inte blir för hög.
• Värmeelement Skåpet har även ett värmeelement som är kopplat till en termometer. När temperaturen sänker för mycket, aktiveras elementet automatiskt.

Storlek

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm,
Vikt = 3,5 kg

Garanti

DefiSign utomhusskåpet levereras med en standard fabriksgaranti på 2 år.

Din beställning innehåller:

  • DefiSign Utomhusskåp Standard
  • Transformator
  • Bruksanvisning

Obs: Transformatorns ledningar och monteringsverktyg ingår inte